Meld je als lid of vrijwilliger

Sluit je aan bij het Wondercomité: Samen maken we het Wonderbos nog magischer!

Beste ouders,

Welkom in het Wonderbos, een plek waar leren en plezier hand in hand gaan, en waar onze kinderen elke dag een beetje meer groeien. Maar achter de magie van deze bijzondere school schuilt een groep enthousiaste ouders die zich inzetten om het schoolleven van onze kinderen nóg mooier te maken. Dat groepje ouders, grootouders of sympathisanten noemen we het Wondercomité en we nodigen jou van harte uit om je bij ons aan te sluiten!

Het Wondercomité is een groep van betrokken ouders die samen evenementen organiseert, de school ondersteunt en allerlei leuke activiteiten voor de kinderen en/of ouders op poten zet. Denk aan gezellige schoolfeesten, het financieel ondersteunen van leuke uitstapjes, onderhoud en verfraaiing van het domein en nog zoveel meer! Met jouw hulp kunnen we deze initiatieven niet alleen mogelijk maken, maar ook steeds vernieuwen en verbeteren.

Waarom deelnemen aan het Wondercomité?

  • Maak een verschil: Jouw bijdrage helpt om de schoolervaring van onze kinderen nog leuker en leerzamer te maken.
  • Leer nieuwe mensen kennen: Ontmoet andere ouders en bouw samen een sterkere schoolgemeenschap.
  • Deel je talenten: Of je nu een organisatorisch talent hebt, creatief bent of graag de handen uit de mouwen steekt, jouw vaardigheden zijn meer dan welkom.
  • Creëer mooie herinneringen: Samen met andere ouders werk je aan projecten die onze kinderen zich nog jaren zullen herinneren.

Hoe kun je bijdragen? Het Wondercomité is flexibel en elke vorm van hulp is welkom, of je nu af en toe een handje wilt toesteken of graag regelmatig betrokken bent. Je kunt meedoen aan vergaderingen, helpen bij evenementen, of gewoon een keer je creativiteit of expertise inzetten voor een specifiek project.

Sluit je aan bij het Wondercomité en draag bij aan een sprankelende schoolomgeving voor onze kinderen. Samen maken we van het Wonderbos niet alleen een leerplek, maar ook een plek vol onvergetelijke momenten!

Heb je interesse of wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om samen met jou nieuwe wonderen te creëren!

Hartelijke groeten,

Het Wondercomité